ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΤΗΛΕΦΩΝA
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Γαμήλιες Σουίτες - Brazzo Di Maina BRAZZO DI MAINA ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ
ΜΑΝΗ
27330 53113
6942 603256
6979 778600
Στις γαμήλιες σουίτες του BRAZZO DI MAINA η κομψότητα συνυπάρχει με την παράδοση ενώ το τοπίο θα σας γοητεύσει!..
[X]

Γαμήλιες Σουίτες
BRAZZO DI MAINA

    Στις γαμήλιες σουίτες του BRAZZO DI MAINA η κομψότητα συνυπάρχει με την παράδοση ενώ το τοπίο θα σας γοητεύσει!..
    Με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν, όπως ακριβώς στα παραδοσιακά αρχοντόσπιτα της Μάνης, το συγκρότημα από πολυτελείς κατοικίες BRAZZO DI MAINA, στο Καραβοστάσι της ιστορικής περιοχής της Μάνης, είναι χτισμένο σε τοποθεσία που προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα.
    Θα ζήσετε την πατροπαράδοτη φιλοξενία της περιοχής, θα χαλαρώσετε σε μια από τις υπέροχες γαμήλιες σουίτες του συγκροτήματος, με το ρομαντικό διάκοσμο, τους άνετους χώρους και τις καταπληκτικές βεράντες με θέα το πέλαγος.

Γαμήλιες Σουίτες - Hotel Καραγεωργίου HOTEL ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΑΕΡΟΠΟΛΗ
ΜΑΝΗ
27330 51368
27330 51328
Αέχαστη διαμονή στη Μάνη σε Πέτρινο Πύργο με τζάκι και τζακούζι…
[X]

Γαμήλιες Σουίτες
HOTEL ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

    Αέχαστη διαμονή στη Μάνη σε Πέτρινο Πύργο με τζάκι και τζακούζι…     Η επιλογή της δίπατης σουίτας είναι σίγουρα μια από τις πιο ρομαντικές και ιδιαίτερες επιλογές σας. Οι πέτρινοι τοίχοι αρμολογημένοι με ζεστά χρώματα, το μεγάλο ξύλινο πατάρι, πάνω στο οποίο βρίσκεται το διπλό κρεβάτι με το πολύ καλής ποιότητας στρώμα, ειδικά σχεδιασμένο να αγκαλιάζει όλο το σώμα και ταυτόχρονα να το στηρίζει, το τζακούζι δίπλα στο κρεβάτι και πάνω στο πατάρι, προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.
    Τα αέρινα υφάσματα που κρέμονται από την στέγη πάνω από το σιδερένιο κρεβάτι, οι δαντελωτοί πλούσιοι κρεβατόγυροι που το ντύνουν περίτεχνα, σε συνδυασμό με τα καλής ποιότητας λινά, τα χειροποίητα από φυσικά χρώματα χαλιά, δημιουργούν μια παραμυθένια αίσθηση και ταυτόχρονα προσφέρουν στιγμές μοναδικής χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

 
                                                                             Copyright © 2007 - 2021 Gamilies Souites Όροι Χρήσης